25 / 04 / 2024

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere son dakika müjdesi geldi! Duyan bayram etti! Hemen bakın!

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere son dakika müjdesi geldi! Duyan bayram etti! Hemen bakın!

Tüm Türkiye'de büyük sevinç yaratan sosyal konut projesi, daha başlamadan konut fiyatları düşmeye başladı. Valiliklerin talep toplamaya başladığı projeler ile vatandaşlar yüzde 10 peşinatla ev sahibi oluyor. İşte detaylar...



GENÇLERE ÖZEL KOTA AYRILIYOR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının daha önce yaptığı sosyal konut projelerini kapsayan kampanyalarda konutu olmayan emeklilere de ayrı kota oluşturuldu. Yeni projede ise dar gelirliler, emekliler, şehit ve gazi yakınlarının dışında gençler ve yeni evlenecekler de ayrı kota içinde değerlendirilmiş olacak.

Anadolu şehirleri ve mega kent İstanbul'da belirli aile geliri üst sınırı ve daha önce konutu olmaması koşullarının aranacağı kampanyada, başvurulardan sonra kura yolu ile konut edinimi sağlanacak.

TOKİ den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere son dakika müjdesi geldi! Duyan bayram etti! Hemen bakın!

İSTANBUL'A ONBİNLERCE YENİ KONUT MÜJDESİ

Sosyal konut hamlesinde mega kent İstanbul'a önemli bir pay ayrılacağını kaydeden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ''81 ilimizde olduğu gibi; İstanbul'umuza yeni on binlerce konut kazandıracağız" diyerek, gençlerimize, yeni evli kardeşlerimize, engelli kardeşlerimize, emeklilerimize, şehit ve gazi ailelerimize özel kontenjanlar ayıracağız. Evi olmayan tek bir kardeşimiz kalmayana dek bu çalışmayı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz" dedi.

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları ne zaman başlayacak 2022? İşte TOKİ sosyal konut başvuru şartları!

TOKİ'den 2 bin 363 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

 


Geri Dön