18 / 04 / 2024

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...



Hükümet fahiş satılık ve kiralık konut fiyatları sebebiyle mağdur olan vatandaşların sorunlarını çözebilmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan son dakika detayları kapsamında, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olacak kampanya için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. 

TOKİ den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği hiç evi olmayan dar gelirliler için hayata geçirilecek olan sosyal konutlar için valilikler talep toplamaya başladı. Kentlerdeki konut ihtiyaçlarına göre belirlenecek toplam konut sayısının rekor bir rakama ulaşması bekleniyor. 

Yatırımlarını tam gaz sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle şimdiye kadar hayata geçirilen sosyal konut projeleri kapsamında 1 milyon 170 bin rakamı bulundu. Yine konu ile ilgili olarak verilen bilgiler kapsamında, bir buçuk sene kadar önce 100 bin sosyal konut hamlesini başlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından tüm çalışmalar bitirildi ve inşaatlara start verildi. 


Geri Dön