25 / 04 / 2024

TOKİ'den Kocaeli’ye 19 bin 500 konut!

TOKİ'den Kocaeli’ye 19 bin 500 konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Derince Çınarlı Mahallesi'nde 138 daireden oluşan 16 Ocak Basın Sitesi'nde incelemelerde bulundu.



Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Derince Çınarlı Mahallesi'nde 8 blok 138 daireden oluşan 16 Ocak Basın Sitesi'nde çalışmalar devam ediyor.  TOKİ  Başkanı Ergün Turan ve TOKİ heyeti ise, Taşkınlar İnşaat tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin şantiyesine gelerek incelemelerde bulundu. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da Başkan Turan'a eşlik etti, son durumla ilgili bilgi sundu.


KOCAELİ’YE 19 BİN 500 KONUT

Şantiyede açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ergün Turan, en önemli yatırım yaptıkları illerden birinin Kocaeli olduğunu ifade ederek, “Kocaeli sanayisi ile sağladığı istihdam ile ülkemize katma değer kazandıran şehirlerimizin en başında gelmektedir. Dolayısıyla konut üretiminin Kocaeli için de önemlilik arz ettiğini çok iyi biliyoruz. Kocaeli’de TOKİ ve iştirak şirketleri aracılığıyla bugüne kadar toplam 19 bin 500 konutun inşasını başlattık” diye konuştu.


Özgür Kocaeli


Geri Dön