26 / 04 / 2024

TOKİ'den o ile 11 bin 786 konut! Resmen açıklandı!

TOKİ'den o ile 11 bin 786 konut! Resmen açıklandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar’da 11 bin 786 konutu projelendirdi. İşte detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdiği yatay mimarili sosyal konutlar ile dar gelirli vatandaşları kira öder gibi taksitle konut sahibi yapmayı sürdürüyor.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Afyonkarahisar’da sosyal konutlardan hastanelere, kamu hizmet binalarından okullara kadar birçok proje hayata geçirdi.

TOKİ den o ile 11 bin 786 konut! Resmen açıklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da da 10 binin üzerinde konut inşa etti. Söz konusu projelere Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer verildi.

Peki TOKİ Afyonkarahisar projelerinde son durum ne? TOKİ Afyon'da hangi yatırımları hayata geçirdi? İşte merak edilen soruların yanıtları....

 


Geri Dön