24 / 04 / 2024

TOKİ'den son dakika müjdesi! 2 bin 246 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Hemen bu başvuru tarihine bakın!

TOKİ'den son dakika müjdesi! 2 bin 246 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Hemen bu başvuru tarihine bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesini 8 Eylül'de satışa çıkarıyor. İşte detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adıyaman projesi için başvuru tarihini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Adıyaman projesi için başvurular 8 Eylül'de başlıyor. 

TOKİ Adıyaman Kahta projesinde 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 18 adet konutun bulunduğu Adıyaman TOKİ projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı.

TOKİ den son dakika müjdesi! 2 bin 246 lira taksitle 2+1 ev fırsatı! Hemen bu başvuru tarihine bakın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Adıyaman projesinin kura çekilişi 23 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sözleşme İmzalanacak Banka Şubesi şu şekilde açıklandı: T. Halk Bankası AŞ. Kahta /Adıyaman
Asil Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri şu şekilde açıklandı: 3 Ekim 2022 - 4 Ekim 2022
Yedek Hak Sahipleri Sözleşme İmzalama Tarihleri şu şekilde açıklandı: 10 Ekim 2022 (Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için)

Peki TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman TOKİ fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

 


Geri Dön