19 / 04 / 2024

TOKİ'den Tuzla'ya sosyal konut müjdesi!

TOKİ'den Tuzla'ya sosyal konut müjdesi!

Kayabaşı'nda 605 adet konutu kurayla satacaklarını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Tuzla’da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız." dedi.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Kayaşehir'de 605 adet konutu kurayla satacaklarının müjdesini verdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ergün Turan TOKİ'nin konut üretmeye devam ettiğini söyledi. 


"Tuzla’da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız"

Turan, "Bundan 4-5 ay önce bin 800 daire civarı sosyal konut inşa ettik. Kayabaşı bölgesi artık orta gelir grubuna hitap eden bir yer. Tabii İstanbul’da vatandaşlarımız en çok alt gelir grubuna ait daire beklentisi var. Şimdi Silivri’de bin 400’e yakın konutumuzun 28 Mart itibarıyla ihalesini yapmış olacağız. Sekiz ve dokuzuncu aylarda inşallah Silivri bölgesinde de dar gelirli vatandaşlarımız için inşa edilen bin 400 konutun kurasını çekmiş olacağız.” dedi. 

Anadolu yakasında Tuzla’da bir planlama çalışması yaptıklarını söyleyen Turan, "Tuzla’da vatandaşlarımıza sosyal konut üretimi yapacağız." dedi.


Geri Dön