19 / 04 / 2024

TOKİ'den Yozgat'ın o ilçesine 104 konutluk yeni proje müjdesi!

TOKİ'den Yozgat'ın o ilçesine 104 konutluk yeni proje müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte 104 konutluk proje ile ilgili detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projesinin de ihale tarihini de duyurdu.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi Şefaatli ilçesi, İnceşehir Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

TOKİ Yozgat Şefaatli projesinde 250 adet konuta yer verilecek. Konutların yanı sıra 6 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Yozgat projesinin ihale tarihi de belli oldu.

TOKİ den Yozgat ın o ilçesine 104 konutluk yeni proje müjdesi!

Konut ve dükkanların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Yozgat 2022 projesinin ihalesi 26 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Yozgat Şefaatli TOKİ projesinde sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması hedefleniyor. TOKİ Yozgat projesinin inşaatı 400 takvim gününde tamamlanacak.
 


Geri Dön