26 / 04 / 2024

toki yozgat projesi

toki yozgat projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte 104 konutluk proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projesinin ihalesini 18 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yozgat'ın o ilçesine 104 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Yozgat projesinin ihalesini 18 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Yozgat 110 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 110 yeni konut müjdesi!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 14  Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Sorgun'a 95 yeni konut!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat 158 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 158 yeni konut!

Yozgat İli, Saraykent İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat'a 643 yeni konut müjdesi!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 643 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi ihalesi 12 Haziran'da!

TOKİ Yozgat Yukarı Nohutlu Mahallesi 1 Adet Lojman, 1 Adet Misafirhane, 1 Adet Laboratuar, 1 Adet Teshin Merkezi, 1 Adet İdari Bina, 2 Adet Ambar, 1 Adet Atölye ve Benzinlik inşaatı ihalesi 12 Haziran'da...

Yozgat'ta TOKİ konutları sahiplerini buldu!

Yozgat'ta Çapanoğlu Mahallesi'nde, mülkiyeti Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait 530 adet 1 oda 1 salon sosyal konuttan boş durumda bulunan 99 konutun 66'sı yeni sahiplerini buldu.

TOKİ Yozgat Oluközü Orta Gelir Grubu başvurusu başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Yozgat Akdeğmeni Oluközü Orta Gelir Grubu projesinde yer alan 24 adet konut açık satışa çıkarılıyor.

Yozgat eski sanayi sitesi dönüşüyor!

Yozgat’ta uzun süredir sürüncemede kalan Eski Sanayi Sitesi ile ilgili nihayet kentsel dönüşüm programı uygulanmaya başladı. Bir ay sürecek hafriyat temizleme çalışmasının ardından TOKİ ihalesini alan firma ilk kazmayı vuracak!

TOKİ Yozgat projesi resmen başlıyor! 304 konutluk yeni proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi resmen başlıyor. Yozgat Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projede toplam 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye basıldı! 380 milyon TL'lik yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi için düğmeye basıldı. Eskipazar 2. Mıntıka Mahallesi'nde yükselecek olan projede 304 konut yer alacak.

TOKİ Yozgat projesi için geri sayım başladı! 304 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi yarından sonra ihaleye çıkacak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı projede 304 konut mevcut.

TOKİ Yozgat projesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. Projede 304 konut yer alıyor.

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

TOKİ Yozgat Yenifakılı’da 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Yenifakılı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Yenifakılı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Şefaatli’de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Şefaatli projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Şefaatli 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Çekerek’de 608 bin TL’ye 2+1 !

TOKİ Yozgat Çekerek 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Çekerek’de kaç ucuz konut inşa edilecek? TOKİ Yozgat Çekerek’de inşa edilecek ucuz evlerin fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylarıya 10 soruda TOKİ Yozgat Çekerek!!

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

6 soruda TOKİ Yozgat Sosyal Konut Projesi 2022! Yozgat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Yozgat 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Yozgat projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Yozgat 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Yozgat projesi için düğmeye bastı! Ucuz konut bekleyenler dikkat!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projesinin ihalesini 18 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

toki yozgat projesi Haberi

toki yozgat projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projesinin de ihale tarihini de duyurdu.

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi Şefaatli ilçesi, İnceşehir Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

TOKİ Yozgat Şefaatli projesinde 250 adet konuta yer verilecek. Konutların yanı sıra 6 adet dükkana da yer verilecek olan TOKİ Yozgat projesinin ihale tarihi de belli oldu.

Konut ve dükkanların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de bulunduğu TOKİ Yozgat 2022 projesinin ihalesi 26 Ekim 2022 tarihinde yapılacak.

Yozgat Şefaatli TOKİ projesinde sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanması hedefleniyor. TOKİ Yozgat projesinin inşaatı 400 takvim gününde tamamlanacak.
 

250 bin...