25 / 04 / 2024

TOKİ'den Yozgat'ın o ilçesine 104 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Yozgat'ın o ilçesine 104 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Yozgat projesinin ihalesini 18 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozhat projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Yozgat 2022 projesi Şefaatli ilçesinde hayata geçirilecek. Söz konusu projede 104 adet konuta yer verilecek.

Yozgat İnceşehir Mahallesi'nde yükselecek olan TOKİ Yozgat projesinde  konutların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ den Yozgat ın o ilçesine 104 ucuz konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Konutlar dışında 6 adet dükkana da yer verilen projenin ihalesi E-İhale yöntemiyle yapılacak. 

Yozgat İli, Şefaatli İlçesi, İnceşehir Mahallesi 104 Adet Konut, 6 Dükkan İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 18 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.


 81 İLDEKİ DAR GELİRLİYE UCUZ KONUT MÜJDESİ

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2022 projeleri kapsamında 81 şehirde yeni konutlar hayata geçirecek. Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut milyonların yüzünü güldüren konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada söz konusu projelerin lansmanının 17 Eylül 2022 tarihinde yapılacağını müjdelemişti.

 


Geri Dön