25 / 04 / 2024

TOKİ'den Bilecik'in o ilçesine 144 ucuz konut müjdesi! 

TOKİ'den Bilecik'in o ilçesine 144 ucuz konut müjdesi! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik toplam 144 konut yer alacak. İşte Bilecik TOKİ detayları...



Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik 2022 projeleri için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Bilecik projesi İnhisar ilçesinde hayata geçirilecek.  Zafer Mahallesi'nde inşa edilecek olan proejde toplam 144 adet konut yer alacak.

Konutların dışında altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilecek olan TOKİ Bilecik projesinin ihalesi 14 Eylül'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ den Bilecik in o ilçesine 144 ucuz konut müjdesi! 

Merakla beklenen TOKİ Bilecik İnhisar projesinde konutların yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami de yer alacak. 

Bilecik İli, İnhisar İlçesi, Zafer Mahallesi 144 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Eylül 2022 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

DAR GELİRLİLERE 81 İLDE UCUZ KONUT MÜJDESİ

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2022 projeleri kapsamında 81 şehirde yeni konutlar hayata geçirecek. Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, projelerin lansmanının 17 Eylül 2022 tarihinde yapılacağını duyurmuştu. 
 


Geri Dön