25 / 04 / 2024

TOKİ'den yüzde 20 indirim fırsatı!

TOKİ'den yüzde 20 indirim fırsatı!

Kovid-19 salgınının hem bireylere hem de esnafa etkisinin azaltılması amacıyla devlet çeşitli başlıklar altında birçok destek sunuyor. Bu avantajlı fırsatlardan biri de TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası oldu.



Kovid-19 salgınının hem bireylere hem de esnafa etkisinin azaltılması amacıyla devlet çeşitli başlıklar altında birçok destek sunuyor.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kovid-19 pandemisinde üçüncü dalganın yaşanması üzerine Nisan ayından itibaren Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ), ücretsiz izin, işten çıkarma yasağı, nakdi ücret desteği gibi birçok desteğin süresi Haziran'ın bitimine kadar ötelenirken, bu ay için de kaçırılmayacak avantajlı fırsatlar mevcut. 

TOKİ den yüzde 20 indirim fırsatı!

Bu avantajlı fırsatlardan biri de Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) yüzde 20 indirim kampanyası oldu. 

TOKİ borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 indirim kampanyasını hayata geçirdi. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs olarak belirlendi. 

TOKİ den yüzde 20 indirim fırsatı!

Kalan taksit sayısı 12’den çok olan ve borcunun tamamını veya yüzde 25’ini peşin ödeyecek hak sahipleri indirim fırsatından faydalanacak.

Örneğin; 100 bin TL borcu olan bir hak sahibi, kampanyadan faydalandığı durumda 80 bin TL ödeme yapacak. Borcunun yüzde 25’ini öderse, 25 bin TL için 5 bin TL indirim kazanacak, 20 bin TL ödeme yapacak. 

TOKİ den yüzde 20 indirim fırsatı!

İsteyen vatandaşlar Ziraat Bankası ve Halkbank’tan 120 ay vadeli şekilde konutta yüzde 1.37, iş yerinde yüzde 1.47 oranla kredi de alabilecek.

TOKİ'den İstanbul'da ucuz konut fırsatı! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor!

TOKİ 9 ildeki 1.372 konutu satışa çıkardı! 


Geri Dön