28 / 03 / 2024

TOKİ'nin Bursa İnegöl'deki bin 930 konutu hizmete açıldı!

TOKİ'nin Bursa İnegöl'deki bin 930 konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise binalarını hizmete açtı.



Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet  TOKİ  konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise binalarını hizmete açtı.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, açılıştaki konuşmasına, kesin olmadığını ancak Gürsu Belediye Başkanı'nın silahlı saldırı sonucu yaralandığını öğrendiklerini ve geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Müezzinoğlu, "İkinci temennim de İnegölspor'a. Pazartesi günü İnegölspor final oynayacak. İnşallah İnegöl galibiyetle 1. lige çıkacak. Rabbim inşallah nasip eder. Maça gelemeyenlerin duasını istiyoruz. İnegöl'ün ismini inşallah spor camiasında sıkça duyulmasını temenni ediyoruz" dedi.


Müezzinoğlu, TOKİ konutlarının İnegöl halkına har. O zaman 7 Haziran akşamı Ak Partililer olarak güçlü yolculuğa hazırız. Ben AK Partiliyim diyen her kardeşimin tek niyeti var o da hizmet etmek. Allah sorumluluklarımızı yerine getirmeyi bizlere nasip etsin" şeklinde konuştu.


TOKİ Haber


Geri Dön