26 / 04 / 2024

Toprak Mahsulleri Ofisi kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatını açıkladı

Geçtiğimiz 30 Haziran'da buğday ve arpa alım fiyatlarına zam yapan Toprak Mahsulleri Ofisi, üreticinin hasat ettiği kabuklu kırmızı mercimek alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar...



TMO, üreticilerin iş yerleri önünde uzun süre beklemelerini önlemek amacıyla randevulu alım sistemine devam edecek. Randevular internet üzerinden www.tmo.gov.tr veya randevu.tmo.gov.tr adreslerinden alınabileceği gibi yine internet sitesi üzerinden başmüdürlükler, şube müdürlükleri ve ile ajans amirliklerinden de alınabilecek. TMO işyerlerinde pazar günleri hariç, haftanın 6 günü alım yapılacak.

2022 döneminde TMO'ya kabuklu kırmızı mercimek teslim edecek üreticilerin, alım noktalarımızda herhangi bir zorlukla karşılaşmamaları için; ÇKS bilgilerini güncellemeleri, randevularını mutlaka almaları, ürünlerini randevu alınan günde getirmeleri, anlaşmalı bankalardan alınacak ürün kartı veya banka hesap numaraları ile alım noktalarına gelmeleri gerekiyor

Çiftçiler, TMO işlemleri ile ilgili her türlü bilgiyi TMO internet sitesinden, TMO iş yerlerinden ve Alo Ürün Hattından '312 416 34 10 (8 hat)'alabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön