19 / 04 / 2024

Toprak Mahsülleri Ofisi'nden flaş buğday fiyatı açıklaması: Zam kaç lira olacak hesaplanıp açıklandı

Toprak Mahsülleri Ofisi'nden flaş buğday fiyatı açıklaması: Zam kaç lira olacak hesaplanıp açıklandı

Toprak Mahsülleri Ofisi kamuoyunda merakla beklenen buğday fiyatına zam açıklamasını yaptı. TMO, buğday fiyatlarının kaç lira olacağını belirlemeye devam edecek. Önümüzdeki günlerde gelmesi beklenen zamlı fiyatlar konusuna da böylelikle açıklık getirilmiş oldu.



Piyasadaki un toptancılarının Toprak Mahsülleri Ofisi'ne 1 Haziran'a kadar un çuvalını zamlı satmama taahhüdü 1 Haziran'da sona ermişti. Un çuvalının 260 liradan 400 liraya çıkacağı iddia edilmişti. Toprak Mahsülleri Ofisi piyasada merakla beklenen "ekmeğe zam" olacak mı "Un çuvallarına gelecek zamlar ekmeği nasıl etkileyecek?" sorularına cevp olacak flaş bir açıklama yaptı. TMO, "Buğday hasadının başladığı Haziran-Ağustos döneminde piyasada zam geleceğine yönelik spekülatif hareketler gözlenmektedir" dediği açıklamasında kamuoyunun "zam beklentisi"ni de kırmış oldu.

İşte gündemin sıcak konusuyla ilgili yapılan son dakika açıklaması..

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön