20 / 04 / 2024

Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı!

Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı!

İzmir Torbalı Pancar Mahallesi'ne imar izni çıktı. Kılıçlar İnşaat Pancar Mahallesi'nde imar izninin çıkmasıyla birlikte atağa geçerek 7 daire 3 dükkanı bulunan bir bina yapımına başladı.



Torbalı İZBAN hattının açılmasıyla birlikte değer kazancın Pancar Mahallesi inşaatçıların gözdesi olma yolunda ilerliyor. 2006 yılından beri imar izni verilmeyen Pancar Mahallesi'ne 2015 yılının Ağustos ay'ın da imar izni çıkarıldı. Torbalı'nın yükselen yıldızı Pancar'da inşaat sektörü harekete geçti. 3 yıllık deneyimi ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kılıçlar İnşaat'ın sahibi Oktay Kılıç, sektörü ve Pancar Mahallesi 'nin geleceğini gazetemize yaptığı açıklama ile anlattı. 


PANCAR MAHALLESİ'İNDE İNŞAAT SEKTÖRÜ ATAĞA GEÇTİ 


Torbalı'nın en hızlı büyüyen mahalleleri arasına girecek olan Pancar'da inşaat sektörü Kılıçlar inşaat ile atağa geçiyor. Torbalı'da inşaat sektöründe 3 yıllık deneyimi olan Kılıçlar İnşaatın Torbalı ve Pancar Mahallesi'nde yaptığı daireler hızla yükseliyor. Kalitesinden ödün vermeyen Kılıçlar İnşaat yüksek kar marjı ile çalışmak yerine Torbalı'ların ve Pancarlı vatandaşların ev ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yapıyor. Oktay Kılıç'a ait olan Kılıçlar firması bugüne kadar yapıp teslim ettiği kaliteli binalar ile adındın sıkça söz ettiriyor. 


7 DAİRE 3 DÜKKAN 


Deneyimli bir kadro ile çalıştıklarını ifade eden Kılıçlar İnşaat'ın sahibi Oktay Kılıç, Torbalı'da 3 yıldır faaliyet gösterdiklerini, o günden bu yana birçok vatandaşı ev sahibi yaptıklarını söyledi. Kılıç, 'Pancar Mahallesi Pancar OSGB ve İTOB organize sanayinin arasında yer aldığı için Torbalı'da değer kazanan mahalleler arasında yer alıyor. İZBAN hattının gelmesiyle birlikte daha fazla değer kazanan Pancar Mahallesi'nde hızla yükselen inşaatımız kısa sürede bitecek. Pancar Mahalleline yaklaşık 10 yıldır imar izni verilmiyordu. İmar izni çıktığı gibi Pancar Mahallesinde bina yapmaya karar verdik. Binamızda 7 daire ve 3 dükkan bulunuyor'' diye konuştu. 



Torbalı Ege Gazetesi


Geri Dön