23 / 04 / 2024

Toshiba Full HD VL963 ile tüm aileye 3D!

Toshiba Full HD VL963 ile tüm aileye 3D!

Süper ince çerçeve tasarımlı Yeni Toshiba Full HD VL963 serisi, tüm aileye 3D görüntüleme deneyimini yaşatıyor



TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.ş, Full HD ve pasif 3D teknolojisine sahip yeni Smart TV VL963 serisini duyurdu. şık ‘bezel-less’ tasarımıyla hemen dikkatleri üzerine çeken Toshiba VL963 serisi, çok ince çerçevesi ile sinemayı anımsatan görüntüleme deneyimi sunuyor. Seri, Full HD ekrana ve 2D içeriği 3D görüntülere çevirebilen pasif passive 3D teknolojisine sahiptir.  Kullanıma hazır dört adet 3D gözlük ürünler beraberinde gelir. VL963 serisinde 107cm (42”), 119cm (47”) ve 139cm (55”) ekran boyutları mevcuttur.LED arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, çok ince tasarlanmıştır ve enerji tasarrufu yüksektir. Bütün modellerde dört adet HDMI girişi, iki adet USB girişi ve (DVB-T/T2, DVB-C ve DVB-S/S2) için bir adet Multi-Tuner bulunmaktadır. Ayrıca, internet üzerinden geniş multimedya içeriğine kolay erişim sağlar (Smart TV).


Şık "süper ince çerçeve" tasarımıyla 3D deneyimi


TNB A.ş Genel Müdürü Aytaç Biter, “VL963,mükemmel 3D teknolojisini çarpıcı tasarımla birleştiriyor. Toshiba’nın ilk ‘bezel-less’ tasarımı görüntüyü neredeyse ekranın önüne getirerek şaşırtıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor” dedi. “Sinemalarda fazlaca kullanılan pasif 3D teknolojisi sayesinde, VL963 serisi TV'ler arkadaşlarıyla ve ailesiyle 3D keyfini yaşamak isteyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor.” Pasif 3D gözlüklerin hafif yapısı sayesinde, 3D TV ve 3D oyun keyfi hiç bitmiyor.Ayrıca, VL963 serisinde, 2D içeriğin 3D'ye dönüştürülmesi mümkündür. Bu sayede izleyiciler herhangi bir TV programını, filmi veya kendi kaydettikleri videoları kolayca 3D formatına dönüştürerek izleyebilirler. Full HD çözünürlük özelliğinin yanı sıra, yeni VL963 serisi Görüntü kalitesini yükselten,hareketli görüntüleri akıcı ve net hale getiren, bu sayede, spor veya aksiyon filmleri seyrederken görüntüleme deneyimini artıran 400 AMR (Aktif Hareket& Çözünürlük) teknolojisi ile sunuluyor.


Mükemmel durulukta bir ses için Audyssey ses teknolojisi


Yeni Toshiba VL963 serisinde Audyssey ses uzmanları tarafından geliştirilen ses teknolojileri paketi ‘Audyssey Premium TV’ özelliği de mevcuttur. Audyssey ABX, TV hoparlörlerinde zengin ve güçlü bass sağlar.Audyssey Dynamic Volume özelliği soft diyalog seslerini yükseltir ve sürekli olarak reklam aralarının başında meydana gelen rahatsız edici cızırtı seslerini ortadan kaldırarak daha uyumlu bir ses kalitesi sağlar. Audyssey EQ, mümkün olan en net ve en dengeli sesi sağlamak için VL963 ses ayarlarını odanın akustiğine göre kendiliğinden ayarlayan ses dengeleme sistemidir. Bu üç teknoloji birlikte çalışarak bu TV serisi için en iyi sesi sağlamak için tasarlanmıştır.

 

Görüntüleme deneyimini artıran online özellikler


VL963 serisi sayesinde, kullanıcılar bir adet LAN kablo veya Toshiba Wi-Fi® USB cihazı (ayrıca satılır) ile internete kolayca bağlanarak özel uygulamalarla  (ülkeye bağlı olarak değişir) içerik dünyasına erişim sağlayan Toshiba Places hizmetlerini yaşayabilir. Örneğin, AcetraxTM, MaxdomeTM ve Viewster ile ısmarlama filmler; milyonlarca YouTube™ ve Dailymotion videosu;iConcerts ve Aupeo! ile müzik; BBC iPlayer ve Euronews gibi TV hizmetleri; ve, tabi ki, en sevdiğiniz sosyal ağlarınız Facebook™ ve Twitter™ gibi özel uygulamalarla içerik dünyasına erişim sağlayan Toshiba online portal (ülkeye bağlı olarak değişir) Toshiba Places hizmetlerini yaşayabilir. Toshiba Places'a hiçbir TV güncellemesine gerek kalmadan her ay daha fazla uygulama eklenmektedir. İzleyiciler, ayrıntılı program listelerini, özel önerileri ve aktörler, showlar ve filmler hakkında ilgi çekici bilgiler veren Rovi destekli MediaGuide aracılığıyla da içeriği gözden geçirebiliyor.


Daha fazla eğlence için çoklu bağlantılar


İki adet USB girişi kullanıcılara harici bir HDD ve USB bellek ile kolayca bağlantı kurarak, TV ekranında video ve resimleri izleme veya Dolby® Digital Plus stereo hoparlörleri ile müzik dinleme fırsatı sunar. Entegre USB Video Recording* özelliği kullanıcıların sevdikleri bir TV programını kaydetmek için harici bir HDD'ye kolayca bağlanabileceği anlamına geliyor. Dört adet HDMI girişiyle, oyun konsolu veya Blu-ray™ oynatıcısı gibi cihazları VL963 serisine kolayca bağlayarak, büyük ekranda yüksek görüntü kalitesi ile video oyunlarının keyfini çıkarabilirsiniz.


Toshiba VL963 serisi özellikler    


- Ful HD, 1920 x 1080p

- Edge-LED arka aydınlatmalı 16:9 LCD panel

- 3D (pasif), 2D - 3D dönüştürme

- 400 AMR (Aktif  Hareket & Çözünürlük)

- Autoview

- 4x HDMI, 2x USB

- Wi-Fi® modülü,opsiyonel USB cihazı ile mevcut

- USB Video Recording*

- Multi-Tuner   (DVB-T/T2, DVB-C ve DVB-S/S2)

- Common Interface (Ortak Arayüz) Tipi (CI+)

- Audyssey Premium TV teknoloji paketi

- Toshiba Places erişimli SMART-TV

- Renkler: parlak siyah


Ekran boyutları:


107cm (42’’): 42VL963

119cm (47’’): 47VL963

139cm (55”): 55VL963


Toshiba ürünleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş.


TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba’nın notebook, tüketici elektroniği ürünleri, depolama birimleri ve aydınlatma sistemlerinin Türkiye distribütörlüğü’nü 1996 yılından beri yapmaktadır. Özellikle çevre konusundaki hassasiyeti ile tanınan ve kendi sınıfında en çevreci ürünlere imzaatan Toshiba, çevre dostu yeni LED TV modelleri, LED ekranlı notebookları ve yeni LED lambaları ile daha az enerji tüketimi sağlarken, daha uzun kullanım ömrü, daha iyi görüntü, daha sağlıklı iş ve eğlence ortamı sunmaktadır. Enyenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturmaya devam eden TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, 2011 yılında ilk gözlüksüz 3D notebook’u, 2012 yılında ise Gözlüksüz 3D TV yi tüketicinin beğenisine sunmuştur. TNB A.Ş. teknolojide araştırmanın ve yeniliklerin bitmeyen bir yol olduğu felsefesi ile bir çok konuda ilkleri gerçekleştirmeye devam etmektedir.Bölgesindeki ülkeler arasındaki en başarılı distribütör ödülünü 1996’dan beri defalarca kazanan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., kırdığı dünya rekorları ve satış başarıları ile ivmesini arttırarak yoluna devam etmektedir.3000’e yakın uzman bayisi ve değer katan iş ortaklarıile beraber daha nice başarıları hedeflemektedir


www.toshibatr.com 

facebook.com/toshibatnb 

twitter.com/toshibatnb


Geri Dön