29 / 03 / 2024

Towerlife'dan Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı hizmeti!

Towerlife'dan Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı hizmeti!

Müşterilerine en güvenilir seçenekleri sunan Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı, farklı sektörlerden onlarca markaya danışmanlık hizmeti sağlıyor...



Faaliyetlerine 2011 yılında başlayan Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı, Türkiye’nin en etkili perakende ve lokasyon danışmanlığı firmalarından biri. Portföyünde bulunan birbirinden farklı sektörlerden onlarca markaya danışmanlık hizmeti sağlayan Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı’nın uzmanlık alanları özellikle kahve ve gıda sektörlerindeki kurumsal kiralamalar ve lüks konut satışları. Öyle ki firma, iki yıl gibi bir sürede yerel olarak başlayan iki kahve zincirini ulusal zincire taşıyarak 250’nin üzerinde şube açılışı yaptı. Özellikle İzmir’de lüks konut kiralaması ve satışı konularında ilk tercih olan Towerlife Gayrimenkul, gayrimenkulün mimari ihtiyaçlarından, süreçlerinin organizasyonuna kadar her adımı yönetebilen bir güce sahip.

Towerlife dan Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı hizmeti!

EN İYİ LÜKS KONUTLAR

Forbes Dergisi'nde yer alan habere göre, Gayrimenkul sektörünün tanınan ismi Selen Almaç Deniz yönetimindeki marka, konutları portföyüne eklemeden önce şirket kriterlerinden geçirerek en iyi lüks konutu portföyüne ekliyor ve müşterilerine en güvenilir seçenekleri sunuyor. Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı, eğer ticari müşteri iseniz; KOSGEB, leasing, reklam ajansı, dijital ajans çözümleri, şube koordinasyon, personel eğitim, oryantasyon ve prim sistemi kurulumuna kadar her süreçte markanızın yanında yer alıyor. Towerlife Perakende Lokasyon ve Marka Danışmanlığı ayrıca; dilediğiniz gayrimenkul veya markanızla ilgili fizibilite raporlarının hazırlanmasından sonra her sürecinizi düşünüp size adeta yol haritası çiziyor.

 


Geri Dön