25 / 04 / 2024

Toyota Corolla GR'ye gizli dedektif temalı tanıtım! Teknik özellikleri ve fiyatıyla şaşırttı

Toyota Corolla GR'ye gizli dedektif temalı tanıtım! Teknik özellikleri ve fiyatıyla şaşırttı

Toyota Corolla merakla beklenen GR modeli performans aracının yüzünü gösterdi. Araba tutkunları arasında performans canavarı olarak bilinen model 300 beygir güçle rakiplerinden sıyrılıyor. Aracın ön ızgarasına bakınca agresif çizgilerin hakim olduğu bir ön panjur size selam veriyor.



Toyota Corolla GR'de aracın tork dağılımında da değişiklik yapmanıza olanak sağlanarak sürüş tercihine yeni ‘teknik özellikler’ eklenmiş. 6 ileri vites ve manuel şanzıman özelliğinin yanı sıra dilediğiniz gibi 60:40’tan 50:50 veya 30:70’e değiştirebileceğiniz ön ve arka akslar arasındaki tork dağılımıyla nasıl bir sürüş yaşamak istediğinizi belirleyebiliyorsunuz.

Toyota Corolla GR ye gizli dedektif temalı tanıtım! Teknik özellikleri ve fiyatıyla şaşırttı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön