28 / 03 / 2024

Toyota Corolla GR'ye gizli dedektif temalı tanıtım! Teknik özellikleri ve fiyatıyla şaşırttı

Toyota Corolla GR'ye gizli dedektif temalı tanıtım! Teknik özellikleri ve fiyatıyla şaşırttı

Toyota Corolla merakla beklenen GR modeli performans aracının yüzünü gösterdi. Araba tutkunları arasında performans canavarı olarak bilinen model 300 beygir güçle rakiplerinden sıyrılıyor. Aracın ön ızgarasına bakınca agresif çizgilerin hakim olduğu bir ön panjur size selam veriyor.



TÜRKİYE'DE KAÇ LİRAYA SATILACAK?

Toyota GR Core Edition ve Circuit Edition olarak iki farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulacak. GR Corolla’nın her iki versiyonda da Toyota’nın eğlence ve bilgi sistemi olan Entune sistemine yer verilecek. Tam bir performans canavarı olan Toyota GR Corolla’nın satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihiyle ilgili kesinleşen bir bilgi ise yok. Marka yayınladığı reklam filminde aracın izini süren bir dedektifin gizli bir depoda araçla ilgili bilgileri ve bulduğu parçalardan bir sonuç elde etmesine odaklanan senaryoyla müşterilerinin karşısına çıktı. Reklam filminin sonunda ise bütün parçaların 31.03.2022 tarihinde tamamlanacağı mesajına yer veriliyor.

Toyota Corolla GR ye gizli dedektif temalı tanıtım! Teknik özellikleri ve fiyatıyla şaşırttı

Piyasada dolaşan kulislere göre Toyota GR Corolla Core Edition’ın ABD satış fiyatının 32.000 dolar olması bekleniyor. Bu fiyatın Türkiye'de KDV+ÖTV ile 600 bin TL bandını geçebileceği tahmin ediliyor.

Editörün notu: Bu haber 2 Nisan 2022 Cumartesi saat 22:01'de kaleme alındı. Haber yayına girdiğinde dolar 14 lira 69, euro 16,22, gram altın ise; 913 liraydı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön