27 / 04 / 2024

Toyota Yaris Cross'a 30 bin TL zam! İşte Toyota Yaris Cross, 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Toyota Yaris Cross'a 30 bin TL zam! İşte Toyota Yaris Cross, 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un Aralık ayı fiyat listesi yayımlandı. SUV model olarak uygun fiyatlı alınabilecek en popüler otomobil modelleri arasında yer alan Toyota Yaris Cross'un Aralık ayı fiyatı ne kadar oldu?



İşte Toyota Yaris Cross 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Japon otomobil devi olan Toyota, SUV sevenler için ürettiği Toyota Yaris Cross hem fiyat olarak hem de özellikleri bakımından dikkat çekmeye devam ediyor. Toyota Yaris Cross, 17 inç alüminyum alaşımlı jantları, panoramik cam tavanı, LED ön ve arka farları ile beğeni topluyor.

Aynı zamanda yeni nesil güç ünitesi, dördüncü nesil kendi kendini şarj eden hibrit sistemi de bulunan model, 116 HP güç ve 1,5 litre hibrit güç aktarma sistemi ile sınıfında yer alan diğer araçlar arasındaki en yüksek performans ve verimi sağlıyor.

Toyota Yaris Cross a 30 bin TL zam! İşte Toyota Yaris Cross, 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Benzinli motordan elektrik motoruna kesintisiz olarak geçen Toyota Yaris Cross, hızlanmaya karşı çok iyi tepki verirken, ayrıca yakıt tasarrufu da sağlıyor.

Tüm donanımlarda standart olarak sunulan Toyota Safety Sense Akıllı Güvenlik Sistemi ile Toyota Yaris Cross, rakipleri arasında tek Kavşakta Çarpışma Önleme Sistemi’nden Adaptif Hız Sabitleme Sistemi’ne kadar birçok özellik sayesinde öne çıkıyor. Ayrıca Toyota Yaris Cross, araç içindeki kişilerin güvenliğini sağlayarak yoğun trafikli şehirlerden engebeli yollara kadar her yerde konforlu bir seyahat geçirilmesini sağlıyor.

Peki Toyota Yaris Cross'un teknik özellikleri neler? İşte Toyota Yaris Cross'un teknik özellikleri ve 23 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön