29 / 03 / 2024

Trabzon Karaçam ve Ataköy mahalleleri nazım imar planı onaylandı!

Trabzon Karaçam ve Ataköy mahalleleri nazım imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un içerisinde Çaykara ve Dernekpazarı’nın da bulunduğu 8 ilçenin imar planını onayladı.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un içerisinde Çaykara ve Dernekpazarı’nın da bulunduğu 8 ilçenin 1/5.000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı çalışmalarını onayladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz ayı son oturumunda görüşülen imar planları oy birliği ile kabul edildi.


Buna göre; Beşikdüzü ilçesi merkez mahalleleri ile Türkeli ve Yeşilköy mahalleleri, Tonya ilçesinin merkez mahalleleri ile İskenderli Mahallesi, Şalpazarı ilçesinin merkez mahalleleri ile Geyikli Mahallesi, Düzköy ilçesinin merkez mahalleleri ile Çayırbağı, Çalköy ve Aykut mahalleleri, Maçka ilçesinin merkez mahalleleri ile Atasu (Şahinkaya) ve Esiroğlu mahalleleri, Hayrat ilçesinin merkez mahalleleri ile Balaban ve Görgülü mahalleleri, Çaykara ilçesinin merkez mahalleleri ile Karaçam ve Ataköy mahalleleri ve Dernekpazarı ilçesinin merkez mahallelerinin 1/5000 ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülerek onaylandı.


Çaykara Gazetesi 


Geri Dön