19 / 04 / 2024

Trabzon Şehir Hastanesi Akyazı’ya yapılacak!

Trabzon Şehir Hastanesi Akyazı’ya yapılacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar şehir hastanesinin Trabzon için bir ihtiyaç olduğunu ifade etti. Başkan Revi, Trabzon şehir hastanesinin Akyazı’ya yapılacağını söyledi.



Şehir hastanesinin Trabzon için bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan Revi, “Hem 7 Haziran hem de 1 Kasım Genel Seçimlerinde projelerimiz arasında olan şehir hastanesinin yapılacak olduğu yer için gerekli incelemeler yapılmış ve Akyazı’da karar kılınmıştır. Bilindiği üzere de yakın zamanda Sağlık Bakanlığı tarafından bu proje onaylandı ve bakanlığımızın ülke genelinde yapacak olduğu şehir hastaneleri arasında Trabzon’da yerini almıştır, hem şehrimize hem de bölgemize kazandırılacak olan bu modern hastane sağlık alanındaki ihtiyacı karşılayacaktır” dedi.


BİZ HİZMET YAPMAK İSTİYORUZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve Milletvekilleriyle birlikte şehir hastanesiyle ilgili süreci yakından takip ettiklerini belirten Başkan Revi, “Sayın Bakanımız Süleyman Soylu konuyla alakalı da net tavrını ortaya koymuş ve ‘Biz hizmet yapmak istiyoruz. Biz bu 'istemezukçu' tavrı çok gördük. 'İstemezuk' dediniz biz hep yaptık yapmaya devam ediyoruz. Orada o hastane yapılacak' demiştir. Milletimiz ve hemşehrilerimiz bizden hizmet bekliyor, biz de gereken neyse onu yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. AK Parti hükümeti olarak milletimize hizmet etme derdindeyiz, vatandaşlarımız spekülasyonlara aldırış etmesin” şeklinde konuştu.


Taka


Geri Dön