25 / 04 / 2024

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.



Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmek için çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşaatına aralıksız olarak sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şehir merkezine katlı otopark kazandırmak için uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Gümrükçüoğlu, “Bu alanı Belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Sonrasında Türkiye örneklerini inceleyerek projemizi hazırladık. İhale sürecinin ardından yapım çalışmalarımıza başladık. Şehir merkezimizin otopark ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacak olan bu" diye konuştu

Başkan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirmekte olduklarını dile getirirken “Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeden işbaşındayız. Trabzon’a hizmet bizler için en büyük mutluluktur” dedi.

 


Geri Dön