26 / 04 / 2024

Trabzon’a şehir hastanesi geliyor!

Trabzon’a şehir hastanesi geliyor!

Trabzon’a yapılması planlanan Büyükşehir Hastanesiyle ilgili açıklamalarda bulunan mahalle başkanları,”Şehir hastanesine talibiz. Hastaneyi bölgemize istiyoruz'' dediler.



Trabzon’a yapılması planlanan Büyükşehir Hastanesiyle ilgili açıklamalarda bulunan mahalle başkanları,”Şehir hastanesine talibiz” dediler. Ak parti Mahalle başkanları konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu, “10 mahalle muhtarı olarak anlaştık. Şehir hastanesini, bölgemize istiyoruz.  


Zaten Kanuni Bulvarı hemen bizim topraklarımızdan geçiyor. Değil mi ki devlet politika olarak Şehri Güneye yaymak istiyor. Ayrıca çimento fabrikasına malzeme taşıyan ve halen atıl bulunan bu civarda hastane alanı olabilecek yaklaşık 100 dönüm kamu arazisi de bulunmaktadır. Bu alan yetersiz olması halinde ihtiyaç duyulan miktar en azından rızai alımla temin edileceği aşikardır.  


Şehrin batısında Haçkalı Baba Hastanesi, şehrin doğusunda Kaşüstü Hastanesi bari şehrin güneyden merkezinde şehir hastanesi kurulsun. Üstelik ulaşımı hiçte zor olmayacaktır. Konuyla ilgili girişimlerimizi yapmış bulunmaktayız. Sayın Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu’ya konuyla ilgili esaslı bir dosya sunduk. Olumlu baktığını biliyoruz” ifadelerini kullandılar. 


Atakan TOK/Taka


Geri Dön