26 / 04 / 2024

Trabzon'a yeni cami inşa ediliyor!

Trabzon'a yeni cami inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yeni bir cami inşa ediyor.



Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında inşaatını sürdürdüğü cami inşaatına aralıksız olarak devam ediliyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, cami inşaatını yılbaşında tamamlamayı planladıklarını belirtti. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgenin önemli bir eksikliğini gidermekte olduklarını belirten Gümrükçüoğlu, mahalle sakinlerine verdikleri sözü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmeler yapan Gümrükçüoğlu, “Soğuksu Mahallesi’nde yapmakta olduğumuz cami ve otopark ile bu güzide mahallemizin ve bölgemize hizmet veren hastanemizin iki önemli ihtiyacını karşılanmış olacağız. 600 kişilik caminin yanı sıra, camiinin altında bölgeye otopark da kazandırmış olacağız. Çalışmalarımıza aralıksız olarak devam etmekteyiz. Yılbaşı sonrasında camimizin hizmete girmesini planlamaktayız” diye konuştu.


Geri Dön