20 / 04 / 2024

Trafik sigortasında önemli uyarı! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka bakın!

Trafik sigortasında önemli uyarı! Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Mutlaka bakın!

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir uyarı yapıldı.. Trafik sigortasında yapılan yeni düzenleme sonrası kaza yapmayan sürücüler önemli bir avantaj elde ederek yüzde 50 indirim olanağı kazanacak, riskli basamakta yer alan sürücülerin prim tutarı ise yüzde 200 yükselecek.



Uzmanlar, trafik sigortasına ilişkin son gelişmeleri değerlendirirken, son dönemde artan dolandırıcılık vakalarına karşı da önemli uyarılarda bulundu.. İşte düzenlemeyle ilgili son detaylar...

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren zorunlu trafik sigortasıyla ilgili son dakika gelişmesi dikkat çekti. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu bir poliçe türü olan trafik sigortasında yapısal sorunların çözümü için hazırladığı iş planını açıkladı. Uzman isimler ise trafik sigortasına ilişkin son gelişmeleri değerlendirirken, son dönemde artan dolandırıcılık vakalarına karşı da uyarılarda bulundu. Can Paksoy, “Online poliçe ödemelerinde sigorta şirketlerinin kişisel IBAN’ler üzerinden havale/EFT gibi yöntemlerle ödeme almadığını da hatırlatmak gerekiyor” diye konuştu.


Geri Dön