08 / 12 / 2025
fuzul

Trend GYO'nun genel müdürlük çalışanları faaliyetlerini durdurdu!

Trend GYO'nun genel müdürlük çalışanları faaliyetlerini durdurdu!

Trend GYO, Covid 19 pandemisi nedeni ile çalışanları sağlığının korunması amacıyla Genel Müdürlük çalışanlarının 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren üçüncü taraflara olan yükümlülüklerini ve de yasal ve süreli işlerini aksatmayacak şekilde gerekli planlamaların yapılarak faaliyetlerinin geçici olarak d


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  Covid 19 pandemisi nedeni ile alınan tedbirler hakkında açıklama yayınladı.

Trend GYO, Covid 19 pandemisi nedeni ile çalışanları sağlığının korunması amacı ve devletimizin ilgili mercilerinin zorunlu haller dışında dışarıya çıkılmaması yönündeki direktifleri kapsamında Genel Müdürlük çalışanlarının 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren üçüncü taraflara olan yükümlülüklerini ve de yasal ve süreli işlerini aksatmayacak şekilde gerekli planlamaların yapılarak faaliyetlerinin geçici olarak durudurulmasına karar verdi.

Trend GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 31.03.2020 tarihli karar ile

Covid 19 pandemisi nedeni ile çalışanlarımızın sağlığının korunması amacı ve devletimizin ilgili mercilerinin zorunlu haller dışında dışarıya çıkılmaması yönündeki direktifleri kapsamında Genel Müdürlük çalışanlarımız 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren üçüncü taraflara olan yükümlülüklerini ve de yasal ve süreli işlerini aksatmayacak şekilde gerekli planlamaların yapılarak faaliyetlerinin geçici olarak durudurulmasına karar vermiştir.

Kamuoynun bilgisine arz ederiz.


Geri Dön