19 / 04 / 2024

Tual Adalar Yakacık fiyatlar!

Tual Adalar Yakacık fiyatlar!

Firma: Dağ Mühendislik

Proje: Tual Adalar

Tual Adalar Yakacık fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Kartal İskelesi'ne 6 dakika yakınlıkta olan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor.



Tual Adalar Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor.  Dağ Mühendislik  imzası taşıyan proje 33 bin 103 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Tual Adalar Yakacık fiyatlar konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Nakitte yüzde 5 indirim yapılan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor. 


Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen  Tual Adalar  Residence 555 konuttan oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinde kalan bedel için 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 


Kartal Tual Adalar'da fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve spor alanları gibi sosyal yaşam alanları mevcut. Projede konutların alanları 75,43 - 185,86 metrekare olarak dizayn edildi. 


Dağ Mühendislik Tual Adalar Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 dakika, Kartal Metrosu'na 3 dakika, E-5'e 3 dakika, Kartal İskelesi'ne 6 dakika, TEM Otoyolu'na 12 dakikalık mesafede bulunuyor. 

Tual Adalar Yakacık fiyatlar!

Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşeceği Tual Adalar Kartal'da dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 600 TL'den başlıyor. 


Adres: Şehit Aydın Çelik Cd. Yaman Sk. Tual Adalar Satış Ofisi Yakacık / Kartal / İST


Tel: 444 9 213

Web: www.tualadalar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön