25 / 04 / 2024

TÜBİTAK 273 personel alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Son başvuru tarihi 17 Nisan! 

TÜBİTAK 273 personel alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Son başvuru tarihi 17 Nisan! 

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK çeşitli alanlarda çalıştırılmak üzere 273 araştırma görevlisi alacak. 



TÜBİTAK, akademik ve endüstriyel araştırma geliştirme çalışmalarını ve yenilikleri destekleyerek ulusal öncelikler doğrultusunda Araştırma-Teknoloji-Geliştirme çalışması yürüten Ar-Ge enstitülerini işletme işlevlerinin daha etkin olabilmesi için yeni araştırma görevlisi almaya karar verdi. 

 TÜBİTAK 273 personel alacak! Resmi Gazete de yayımlandı! Son başvuru tarihi 17 Nisan! 

ANKARA (AA) - Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 273 personel alımında bulunacak. Alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Peki TÜBİTAK kaç personel alacak? Bölümler neler, son başvuru tarihi ne zaman? 

TÜBİTAK KAÇ PERSONEL ALACAK? 

Kurumun, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), Marmara Araştırma Merkezi (MAM), Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) ve Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM)'nde çalıştırılmak üzere 273 araştırma görevlisi, AR-GE teknisyeni ile teknik ve destek personeli alımı gerçekleştirilecek. 

Personel alımı için başvurular 17 Nisan'a kadar yapılacak. Detaylı bilgiye TÜBİTAK (www.tubitak.gov.tr) ile Türkiye İş Kurumunun (www.iskur.gov.tr) internet sitelerinden ulaşılabilecek.

Peki Milli Savunma Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı bu yıl içinde kaç personel alacak? Personel alımı ne zaman gerçekleşecek? 
 


Geri Dön