19 / 04 / 2024

Tüketimi azalttı elektrik faturası 1400 lira arttı. İşte seç baş yolduran elektrik faturası

Tüketimi azalttı elektrik faturası 1400 lira arttı. İşte seç baş yolduran elektrik faturası

Yeniçağ Gazetesi elektrik faturalarındaki artışa ve esnafın yüksek faturalarla ilgili görüşlerine yer veren bir haber hazırladı. Habere göre; İstanbul’da bir büfe işletmecisine geçtiğimiz aydan daha az elektrik tüketmesine rağmen 1400 TL daha fazla fatura geldi.



Elektrik fiyatlarına eylül ayı başında mesken abonelerine yüzde 20, sanayide yüzde 50, ticarethanelerde ise yüzde 30 zam yapıldı. Yapılan zammın faturalara yansımaya başlamasıyla ise kullanıcıların isyanı da büyümeye başladı. Habere göre kullanıcıları yapılan zamlarda birlikte daha az elektrik tüketmelerine rağmen daha yüksek fatura ödemeye başladı. Özellikle sanayi ve ticarethanelerdeki elektrik faturalarındaki fark işletmecileri isyan ettiriyor.

Tüketim azaldı fatura arttı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön