26 / 04 / 2024

Tüm detaylar akşam saatlerinde belli olacak! Ucuz konut, kredi borçları ve fahiş fiyatlar

Tüm detaylar akşam saatlerinde belli olacak! Ucuz konut, kredi borçları ve fahiş fiyatlar

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Külliye'de bir araya gelecek. Kabine'nin ana gündeminde takibe düşen kredi ve kredi kartı borçları olması beklenirken, bu konuların çözümüne yönelik 3 formül var.



Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelecek. Toplantının ana gündem maddelerinin dar gelirlilerin takibe düşen ve icra aşamasına gelen kredi kartı ve kredi borçları olması tahmin ediliyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlıklarının birlikte yürüttüğü dar gelirli vatandaşlara yönelik çalışmanın son durumu Kabine toplantısında masada olacak. Toplantı sonrasında bu konuda yapılan düzenlemenin açıklanması beklenmekte. Ayrıca terörle mücadele, dış politika konuları ve tahıl koridoru konuları da Kabine’de konuşulacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön