28 / 03 / 2024

Tunç Cavcav, Maraton Grupu kurdu!

Tunç Cavcav, Maraton Grupu kurdu!

Kuruluş tarihi 2010 yılının Eylül ayı olarak belirlenen şirketin sermaye dağılımına göre; 400 bin TLlik kısmı Tunç Cavcava ve 100 bin TLlik kısmı ise Mehmet Ali Arsana ait...



Maraton Grup,  Ankara  İlinde Tunç Cavcav ile Mehmet Ali Arsan ortaklığında 500 bin TL sermaye değeri ile kuruldu.

Kuruluş tarihi 2010 yılının Eylül ayı olarak belirlenen şirketin sermaye dağılımına göre; 400 bin TLlik kısmı Tunç Cavcava ve 100 bin TLlik kısmı ise Mehmet Ali Arsana ait.

Firmanın iş konusu; Her türlü inşaat, taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

Şirketler Grubu, 1962 yılında Kurt Nakliyat ismiyle kuruldu ve günümüze kadar merkezi olan Ankarada 4 defa "Ankara Vergi Şampiyonluğu",  2 defa "Ankara Vergi İkinciliği", 2 defa "Yurda En Çok Döviz Getiren Şirketler" içersinde ilk 10'a girdi. 2010 yılında Dia Mühendislikle birleşip, İnşaat ve Elektrik sektöründe kısa mesafe  koşmak değil, uzun mesafe koşabilmek için bugunkü halini,  Maraton Grup ismini aldı.

www.maratongrup.com.tr


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön