26 / 04 / 2024

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...



Bursa'nın Nilüfer ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Turgay Erdem, iddiaya göre geçtiğimiz yıl, Hasanağa Mahallesi'nde bulunan ve imara kapalı olan baraj havzasında 1.700 metrekare bir arsa alıp, 7 milyon TL harcayarak villa yaptırdı. Arsadaki ağaçlar da kesilerek, bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan inşaatın ardından, Nilüfer Belediyesi de, kapısına kadar asfalt yol yaptı. İddialar medyada gündeme gelince bir basın toplantısı düzenleyen Turgay Erdem, villanın kendisinin değil, Mümin Terzioğlu'na ait olduğunu öne sürdü.

MÜSTAKBEL KAYINBİRADERİ

Fakat villanın sahibi olduğu iddia edilen Terzioğlu'nun, Nilüfer Belediyesi'nin kütüphanesinde şoför olarak çalıştığı, aynı zamanda da Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, yine belediyede çalışan ve kütüphanenin koordinatörü olarak görev yapan nişanlısı Zeynep Terzioğlu'nun kardeşi olduğu ortaya çıktı. Turgay Erdem'in henüz eşinden boşanmadığı da öğrenildi. Düzenlediği basın toplantısında kamuoyunun cevap beklediği sorulara hiç değinmeyen Turgay Erdem, belediyede şoför olarak çalışan bir işçinin, önce 1.700 metre kare arsa alıp, üzerine bir yıl içinde 7 milyon TL harcayarak nasıl villa yaptırabildiğine, belediyenin kaçak inşaata niye göz yumduğuna ve villanın kapısına kadar niye asfalt döktüğüne değinmezken, Bursa'da çok sayıda kaçak yapı olduğunu, neden bunların gündeme getirilmediğini sordu.


Geri Dön