25 / 04 / 2024

Turgut Kabaca kimdir?

Turgut Kabaca kimdir?

Polat Holding iştiraki AP Gayrimenkul’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turgut Kabaca Polat Holding’in yeni Genel Müdürü oldu. Peki, Turgut Kabaca kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?



Turgut Kabaca kimdir?

Polat Holding iştiraki AP Gayrimenkul’de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Turgut Kabaca Polat Holding’in yeni Genel Müdürü oldu. 


Turgut Kabaca, 1995 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. 


1993 yılında henüz öğrenci iken Talu Mimarlık’ta sahada çalışmaya başlamıştır. 


1998’de askerlik görevini tamamladıktan sonra EMTA/BTK İnşaat’a şantiye şefi olarak katılmış, inşaat öncesinden tamamlanmasına kadar tüm aşamalarda görev almış ve uygulama sorumluluğu yapmıştır. 


Kariyerine kendi kurduğu şirkette mimari firmalara lüks ev, ofis ve dükkan projelerinde uygulama hizmeti vererek devam etmiştir. 


Talu Worldwide firmasına müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak katıldıktan sonra İstanbul’da birçok design-build projeler, Kazakistan’da ise PWC Eurasia, Capital Partners, DCM gibi firmalara tasarım hizmetleri vermiş ve Azerbaycan’da çeşitli projeler geliştirmiştir. Sonrasında Alterra’ya proje müdürü olarak katılırak, Tacikistan ile Kazakistan ülkelerinde çeşitli projelerde görev almıştır. 2012 Kasım ayından itibaren Genel Müdür Yardımcısı olarak AP Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme A.Ş’de görev yapmaktadır. 


Turgut KABACA, yirmi seneden fazla bir süre Galatasaray Su Topu Takımı’nda ve Milli Takım’da su topu oynamıştır ve 2005-2008 yılları arasında Türkiye Su Topu Federasyonu yönetim kurulunda görev almıştır. İnşaat Mühendisleri Odası üyesi ve Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.


Polat Holding’in yeni Genel Müdürü Turgut Kabaca oldu!



Geri Dön