25 / 04 / 2024

Turgutlu Seyirkent Konut Yapı Kooperatifi 1.Etap'ta yaşam başlıyor!

Turgutlu Seyirkent Konut Yapı Kooperatifi 1.Etap'ta yaşam başlıyor!

Turgutlu’daki Seyirkent yapı kooperatifi üyelerini ev sahibi yaptı, 54 daire ve 12 dubleks olmak üzere toplam 66 daire Sahibi...



Turgutlu’daki Seyirkent yapı kooperatifi üyelerini ev sahibi yaptı, 54 daire ve 12 dubleks olmak üzere toplam 66 daire Sahibi...


Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde 2015 yılında kurulan Seyirkent Konut Yapı Kooperatifi 1.etap Kooperatif evlerinin tapuları ve oturma ruhsatları düzenlenen törenle üyelere verildi.


Cuma akşamı Bulvar Unlu Mamulleri’nde düzenlenen toplantıda 66 üyelerine evlerinin tapuları verildi. Ergenekon Mahallesi Batuhan Sokak’taki Seyirkent Konut Yapı Kooperatifi Genel Müdürü Mustafa Karataş: “09 Temmuz 2015 tarihinde inşaatına başladığımız 54 daire ve 12 dubleks olmak üzere toplam 66 daireli S.S. Seyirkent Konut Yapı Kooperatifimizin 6.01.2017 tarihinde oturma ruhsatlarını ve tapularını, düzenlenen törenle üyelerimize teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.


6 ay önce noter huzurunda yapılan kura çekimiyle üyelerin 142 m2 dairelerin sahibi olduğunu belirten Karataş konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Turgutlu halkının teveccühü ile 05 Mayıs 2016 tarihinde başlamış olduğumuz S.S . 2 etap Seyirkent Konut Yapı Kooperatifi 106 daire 10 dubleks, 12 işyeri ve sosyal tesislerden oluşan sitemizin inşaatı kısa zamanda % 60 seviyesine ulaşmıştır. Olağanüstü herhangi bir aksaklık olmadığı takdirde üyelerimize taahhüt ettiğimiz gibi 30 Ekim 2017 tarihinde dairelerimiz teslim edilecektir.”


Bazı üyeler ise tapularını alırken, “Bize gününden önce kooperatif yetkilileri tapularımızı ve ruhsatlarımızı verdiler. Allah’a şükür, birer evimiz oldu. Sağ olsunlar.” diye konuştu.

Seyirkent ilk etabının tapularının teslim edilmesinin ardından, ikinci etap konutların inşaatı hızla devam etmekte olan konutlara taleplerin yoğunlaştığı, kooperatif sayesinde lüks evler çok hesaplı kendilerine teslim edildiği belirlendi.


Turgutlu Manşet Gazetesi


Geri Dön