25 / 04 / 2024

Turgutreis'ten yap-sat modeli!

Turgutreis'ten yap-sat modeli!

Bugüne kadar İstanbul ve Kars'ta proje geliştiren ve yap-sat projeleri ile dikkat çeken Turgut Reis Group, Esenyurt' ta Kasım ayında lansmanı yapılan Esila Kent projesinin yüzde 75'inin satışını tamamladı...



Bugüne kadar İstanbul ve Kars'ta proje geliştiren Turgut Reis Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Reis, 2014 yılında da Tekirdağ ve Ankara'ya yap-sat projelerini taşıyacaklarını söyledi. 

Ankara ve Tekirdağ'a proje Bugüne kadar toplam 1730 konutun satışmı gerçekleştirdiklerini ifade eden Fatih Reis, Esenyurt gibi sıkıntılı bir bölgede geliştirdikleri Esila Kent projesiyle de satış başarılarını devam ettirdiklerini anlattı. 

Yaşanan mağduriyetleri üzerine, artık tüketicinin alacağı konutu görmek istediğini anlatan Fatih Reis,"Bazıları ruhsat bile almadan, temel atmadan başladıkları konutları satmaya çalışırken, biz ruhsatlı, tapulu, inşaatı bitme aşamasına gelmiş konutları satışa çıkardık. 

Bizden konut alanlar hiçbir zaman bu konutlar tamamlanır mı korkusu yaşamadı. 

Şimdi bu güven duygusunu  Ankara  ve Tekirdağ'a da taşıyacağız" dedi. 

Yüzde 75'i satıldı Esenyurt'ta hayata geçirdiği Esila Kent'te kısa sürede satışları tamamlama aşamasına getiren Turgutreis Group, projenin ikinci etabına da başladı. 327 konutluk ikinci etaptaki konutlar 2015 yılında teslim edilecek. Yüzde 75'i satılan Esila Kent'te elde ettikleri başarıyı şehir dışına da taşımak istediklerini dile getiren Fatih Reis, Tekirdağ'da 2014 yılında 150 konutluk projeye başlayacakları bilgisini verdi. 2016 yılında tamamlayacakları projeyi yine tamamlandıktan sonra satışa çıkaracaklarını belirten Reis, Ankara'ya da yatırım yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi. 

Reis, 2016 yılmda 5 bin konut sayısına ulaşmayı hedeflediklerini de açıkladı. 

^Gayrimenkul gözde oldu Fatih Reis, "Türkiye'de yaşanan siyasal gelişmelere paralel olarak, altında yaşanan düşüşle beraber yatırımını altına yapanların büyük bölümü altından çıkarak, gayrimenkule yatırım yapıyor. Bir anlamda altından kaçan parasını demire ve betona yatırıyor. Bizim projelerimize yatırım yapanların yaklaşık yüzde 75'ininde bu biçimde davrandığını gözlemledi" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön