24 / 04 / 2024

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yolları Yaş Sınırını Yükseltiyor!

Türk Hava Yollarında iş hayali kuranlara müjde gecikmedi. Geçtiğimiz Şubat ayında kabin memuru alımı için ilan açan Türk Hava Yolları, istihdam edeceği personeli 1 Ocak 1992-31 Aralık 2002 arasında doğan kişilerden seçeceğini duyurmuştu. Yapılan son duyuru ile yaş sınırı 30 olarak belirlenmişti.



YÖNETİM KURULU BAŞKANINDAN MESAJ 


Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat kendi Linkedin hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayarak yaş sınırına açıklık getirdi.
2023 yılında yapılacak olan personel alımıyla ilgili geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından açıklama yapan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, kabin memuru adaylarını yakından ilgilendiren bir mesaj yayınlamış oldu.


YAŞ SINIRI YÜKSELDİ


Son olarak 2023 yılında yapılacak personel alımı ile ilgili Linkedin hesabı üzerinden bir açıklama yapan Prof. Dr. Ahmet Bolat, bir Linkedin kullanıcısının "kabin memurlarının yaş sınırının gözden geçirilmesi gerektiği" yönündeki ifadelerine kendi hesabı üzerinden yanıt verdi. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Linkedin hesabı üzerinden bir kullanıcıya "Sınırı 39 yaşına çıkarıyoruz" şeklinde cevap verdi.
Böylece önceden Türk Hava Yollarında kabin memurluğu için belirlenen yaş sınırı 30’dan 39 yaşına çıkmış oldu. 
 


Geri Dön