27 / 04 / 2024

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Maya Montenegro, Türk yatırımcıların yeni gözdesi olan ve tüm Avrupa'nın yüzünü döndüğü Montenegro'da yeni bir projeye başladı. Bayview Hills Montenegro projesi 2,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçiriliyor.



Avrupa’nın gözde ülkesi Montenegro, son yıllarda en çok yatırım alan ülkeler arasında yer alıyor. Doğa harikası Dalmaçya kıyılarının en güneyinde bulunan Balkanlar’ın bu küçük ülkesi, Adriyatik’e olan kıyısı, doğal ve tarihi güzellikleri ile kısa zamanda, tüm dünyadan turistlerin tercih ettiği lokasyonlar arasında bulunuyor. Montenegro, sunduğu pek çok avantaj ile Türk yatırımcıların da gözdesi konumunda.

Maya Montenegro, Montenegro’da yatırımda bulunmak için kurulan bir Türk şirketi. Ongan İnşaat ve BHG Yapı iş birliği ile kurulan Maya Montenegro’nun ilk projesi Bayview Hills Montenegro için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Başka Bir Rüya, Başka Bir Hayat

El değmemiş doğası ve muhteşem tarihi ile Montenegro’nun en gözde şehirleri arasında yer alan Tivat’ta inşa edilen proje için gerekli tüm çalışmaları tamamlayarak inşaata başlayan Maya Montenegro Ceo’su Gani Uğur Bozel “Sadece bir konut değil, yeni bir hayat inşa ediyoruz” diyor.

Bayview Hills projesi için toplamda, yaklaşık 2,5 milyon Euro’luk bir yatırım gerçekleştireceklerini söyleyen Bozel “Bu proje ile, Maya Montegro’nun ortaklarının her biri geçmişten getirdikleri yurtdışındaki inşaat ve taahhüt deneyimlerini Avrupa’ya taşımış olacağız” diye konuşuyor.

1+1 ve stüdyo şeklinde 52 daireden meydana gelen ve 3 blok üzerinde yer alan Bayview Hills projesi “Lüks Servisli Apartman Kompleksi” olarak hizmet verecek. Bu konseptin dünya üzerinde çok yaygın olduğundan bahseden Bozel, “Özellikle yaşamını Montenegro’da sürdürmeyi planlamayan yatırımcıyı korumayı amaçladığımız bu sistem ile hem ev sahiplerimiz diledikleri zaman dairelerini 5 yıldızlı otel hizmeti konforuyla kullanabilecekler hem de kullanmadıkları zaman Euro bazlı kiralayarak kar elde edebilecekler. Ayrıca bu sistem ile yatırımcıya, yatırım aşamasında, şerefiye bedelini ortadan kaldırarak somut bir fayda sağlamış oluyoruz.” dedi.

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro da yükseliyor!

Avrupa’nın Gözde Şehirlerine Komşu Olun

Bayview Hills Montenegro, Avrupa'nın en lüks lokasyonları arasında yer alan Porto Montenegro ile UNESCO koruması altında bulunan tarihi eski Kotor şehri arasında mükemmel bir konumda yapılıyor.
Avrupa ve Balkan ülkelerine yakınlığı ile karlı bir yatırıma sahip olan Bayview Hills projesi, Adriyatik’le bütünleşen sonsuzluk yüzme havuzu, 7/24 resepsiyon ve güvenlik hizmeti, spor salonu, spa’sı, saunası ve kapalı otoparkı bulunuyor.

Uluslararası Tivat havaalanına sadece 4 kilometre uzaklıkta bulunan Bayview Hills, Adriyatik’in incisi Dubrovnik’e sadece 1 saatlik mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

Vize Yok, Çalışma İzni Kolay

Montenegro’nun 90 günü aşmayan ziyaretlerde vize istemediğinden bahseden Maya Montenegro Ceo’su Gani Uğur Bozel, “Montenegro’da yaşamla ilgili bir diğer önemli ayrıntı da şirket kurma, çalışma izni ve çalışma izni alma gibi süreçlerin ülkeye gelenler için kolay ve hızlı bir şekilde ilerlemesidir.” dedi. 

Dinlenmek ve günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenlerin cazibe merkezine dönüştüren Montenegro, eşsiz doğası ve sunduğu fırsatlar ile yatırım yaparken keyifli bir deneyim yaşamanızı bekliyor. Avrupa’nın en yeşil bölgelerinden biri olan Karadağ’da oturma izni alarak ev sahibi olunabiliyor.


Geri Dön