29 / 03 / 2024

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 



Mahall Bomonti  İzmir  ve Mahal  Ankara  projelerini inşa eden Türkerler Holding, yeni projeler için hazırlıklara başladı. Şirket bir yandan proje geliştirirken bir yandan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da farklı anlaşmalarla ilerliyor. 

 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, en son Göztepe’nin sponsorluğunu üstlendiklerini söyledi. Türker, “ Mahall Ankara, Eskişehir Yolu üzerinden günde 10 bin kişinin yaşayacağı, çalışacağı, eğleneceği konut, ofis, mağazalardan oluşan farklı ve çok yönlü bir karma proje.

 

İnşaatı tamamladık ve teslimleri yaptık. Alsancak Meydanı, eski Alsancak Stadı ve Alsancak Limanı üçgeninin merkezinde yükselecek Mahall Bomonti İzmir projemizde de satışlar sürüyor. Biri 58 katlı, 9’u tarihi toplam 12 bloktan oluşan projede 466 konut, 590 ofis, 90 ticari birim bulunuyor. Yaklaşık iki yıldır Mahall Bomonti İzmir projemizle Göztepe Spor Kulübümüze destek olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 


Türkerler Yönetim Kurulu Başkam Kazım Türker, Mahall Bomonti İzmir projesinin kentin, yaşam kalitesi, tasarım anlayışı, inşaat teknolojisi ve güvenlik seviyesi en yüksek projesi olarak tasarlandığını da söyledi.


Geri Dön