26 / 04 / 2024

Türkiye Finans'tan TOKİ peşinatına özel kredi!

Türkiye Finans'tan TOKİ peşinatına özel kredi!

TOKİ tarafından yaptırılan konut projelerinden kura ile ev almaya hak kazananlara bir müjde de Türkiye Finans'tan



Türkiye Finans TOKİ'den ev almaya hak kazanan talihliler için özel "Peşinat Kredisi Paketi" oluşturdu. Türkiye Finans, cazip kâr oranları ile sunduğu  TOKİ  Peşinat Kredisini 24 aya kadar vadelendirebilecek.

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan konut projelerinden kura ile ev almaya hak kazananlar peşinatlarını Türkiye Finans'tan kredilendirebilecek. Türkiye Finans özel olarak geliştirdiği kredi paketi ile TOKİ peşinatlarını kredilendirerek hak sahiplerine ödeme kolaylığı sunmayı amaçlıyor.

İlk taksiti iki yıl sonra ödenmeye başlanan TOKİ konut projeleri için Türkiye Finans, peşinat kredisi vadesini 24 aya kadar uzatarak hak sahipleri için toplu para ödeme zorluğunu ortadan kaldırıyor. Türkiye Finans TOKİ Peşinat Kredisi paketi kapsamında minimum 1000 TL maksimum 10000 TL kredi kullandırabiliyor. 

TOKİ Peşinat Kredisi paketinden yararlanmak isteyen hak sahipleri, www.turkiyefinans.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi edinebilir veya Türkiye geneline yayılan Türkiye Finans şubelerine başvurabilirler.


Geri Dön