23 / 04 / 2024

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı!

Daha güçlü ekonomi için başlatılan "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası ile yüzde 10 indirimle, yüzde 10 peşinatla ve 0,98 faizle ev sahibi olunabiliyor...



Daha güçlü ekonomi için "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyası geçtiğimiz haftalarda başladı. Kampanya, sınırlı sayıdaki konut için, sınırlı sürede geçerli olacak. Kampanya ile vatandaşlar indirimli fiyatlar ve düşük faizli ödeme koşullarından yararlanarak ev sahibi olabilecek.

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil projeler İstanbul, Ankara, Denizli, Gebze, Kocaeli, Konya, Nevşehir ve Niğde'de bulunuyor.

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası ile ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil projelerde mevcut fiyatlardan yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Kampanya dahilinde indirimli fiyat üzerinden yüzde 10 peşinat ödeniyor.

Peşinat ödemesinin ardından 12. ve 24. ayda yüzde 15 ara ödeme yapacak. Geriye kalan yüzde 60'lık kısım vadelendiriliyor.

Kampanyadan yararlanan vatandaşlar ödeme planı doğrultusundaki yüzde 60'lık kısım için 120 ay 0,98 oranında faizden yararlanabiliyor.

Döviz garantili model

Kampanyada döviz veya altının getirisi de garanti altına alınıyor. Bu kapsamda peşinatın döviz veya altın cinsinden yatırılması halinde ödenen peşinat ödeme tarihindeki Merkez Bankası’nın kuruna göre döviz veya altına endekslenecek. Bu tutar 12 ay sonunda kurla karşılaştırılacak. Karşılaştırma sonrası ise yüksek olan kur baz alınacak. Fark oluşması durumunda ise o tutar kişinin taksitlerinden düşürülecek. Yani vatandaş garantili bir modelle konut sahibi olacak.

Türkiye için kazanç vakti kampanyasından yararlanmak isteyen kimseler kampanyaya dahil olan tüm projelerin satış ofislerinden ve Emlak Konut bünyesindeki projeler için de Emlak Konut Genel Merkezi'nden başvurusunu yapabilecek. 


15 soruda Türkiye için kazanç vakti kampanyası!


444 36 55
http://www.turkiyeicinkazancvakti.com/

 


Geri Dön