25 / 04 / 2024

Türkiye Lotus Kombi’yi sevdi!

Türkiye Lotus Kombi’yi sevdi!

İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group (ISG)’un Türk ailesinin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirdiği LOTUS Hermetik Kombi son kullanıcıdan kısa zamanda yoğun ilgi gördü.



İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group (ISG)’un Türk ailesinin ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirdiği  LOTUS Hermetik Kombi son kullanıcıdan kısa zamanda yoğun ilgi gördü. LOTUS, Türkiye’ye özel üretimin yanı sıra Termo Teknik Yetkili Servisleri’nin güvencesi altında sunuluyor.

Türkiye’deki geniş ailelerin kullanım alışkanlıkları dikkate alınarak, yüksek kalite prensibi ile tasarlanan  ve  Kraliçe (The Queen’s Award) ödüllü  Ideal Heating fabrikasında üretilen LOTUS Hermetik Kombi, kullanışlı ve sağlam yapısı, tasarrufu destekleyen cihaz içi izolasyonu ve gelişmiş emniyet özellikleri ile maksimum konfor sağlıyor. 

Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay; LOTUS Hermetik Kombi’nin geçtiğimiz Eylül ayında kullanıcının beğenisine sunulduğunu ve çok kısa sürede Türkiye’nin her yerinde yüksek talep görmeye başladığını belirterek şunları söyledi: 

Türk Ailesi’nin ihtiyaçları  analiz edilerek uzun bir Ar-Ge süreci sonunda tasarlanan ve ileri teknoloji ile üretilen LOTUS Kombi’nin gördüğü yoğun ilgiden dolayı mutluluk ve gurur duyuyoruz. Aileler; bol sıcak su ihtiyacını kesintisiz sağlayan, kullanımı kolay, yüksek verimli, tasarruflu, kaliteli LOTUS’u severek kullanıyor ve tavsiye ediyor.   24 ve 28 kW’lık kapasitelere sahip iki farklı model seçeneği ile piyasaya sunduğumuz LOTUS Kombi, sınıfının en yüksek enerji verimi olan 3 yıldız enerji verimine sahip. Termo Teknik olarak LOTUS’u Türkiye çapına yayılmış, sayısı 140’a varan Termo Teknik Yetkili Servisi ile destekliyoruz ve talebin giderek artacağını tahmin ediyoruz”.

İki Farklı Model Seçeneği

LOTUS, Termo Teknik’in Ideal Stelrad Group laboratuvarlarında uzun ve detaylı bir Ar-Ge sonucunda, konvansiyonel kombilerdeki temel ve anahtar ihtiyaçlar gözetilerek, yüksek parça kalitesi prensibi ile geliştirildi. Doğalgaz ile çalışan konvansiyonel kombi LOTUS,  yüksek verimi ile  düşük yakıt tüketimi hedefliyor.  24 kW ve 28 kW kapasite tercihleri ile farklı ısınma ihtiyaçlarını karşılayan LOTUS kombiler, pazarda fark yaratacak birçok özelliğe sahip.




Geri Dön