29 / 03 / 2024

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak

Türkiye ve İsrail arasında normalleşme adımları başladı. Kudüs Ticaret Odası, Türkiye ile önemli bir anlaşmaya imza attı. İşte detaylar…



İsrail ve Türkiye arasındaki sıcak temaslar normalleşme adımlarını sağladı. Merkezi İsrail Kudüs'e bulunan başkanlığını Dror Atari'nin gerçekleştirdiği Kudüs Ticaret Odası da Türkiye ile alakalı önemli sayılacak bir adıma imza attı. Kısa adı 'Jerccom' olan merkezi İsrail Kudüs’te yer alan 'Jerusalem Chamber of Commerce', Kudüs Ticaret Odası Türkiye Ofisi’nin hayata girmesi, başkan atanması ve ilişkilerin daha da çoğalması için önemli bir adım attı.

Kudüs Ticaret Odasından çalışmaları gerçekleştiren Türkiye Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre;  “1908 senesinde kurulan ve dünya genelinde faaliyet gösteren, Jerccom kısa isimli Jerusalem Chamber of Commerce, Kudüs Ticaret Odasının Türkiye Bölge Başkanlığı çalışmalarına başladı. Türkiye’de B2B-B2C görüşmelerini yapmak, sanayi bölgeleri ve İhracatçılar Birliği bağlantılarını sağlamak, Savunma Sanayi ve Ticaret Dernekleri dahil olmak üzere resmi kurumlardan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte özel kişi ve kuruluşlar nezdinde bireysel bağlantıları ile birlikte ticari faaliyetleri çoğaltmak üzere tarafımızı temsil etmeye yetkili olarak yönetimimiz, tüm idari işleri ilerleteceğimiz Türkiye Bölge Ofisi’mizde iki ülke arasındaki koordinasyonu verecek ve iç pazar ile ticaretin gelişmesine katkıda bulunacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye ve İsrail arasında ihracat açılımı! Başvurular başlayacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön