18 / 04 / 2024

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalışıyoruz!

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalışıyoruz!

Murat Kurum, Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm anlayışı ile dönüşmesi gereken acil öncelikli, riskli dediğimiz ilimizde projemiz var" dedi...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, eski Avni Aker Stadı'nın bulunduğu alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi inşaatında incelemede bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, "Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm anlayışı ile dönüşmesi gereken acil öncelikli, riskli dediğimiz vatandaşımızın can ve mal güvenliği riskini taşıyan ki bu noktada hemen hemen her ilimizde projemiz var. Dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalışıyoruz. Buradan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum ve gerçekten riskli olduğunu düşündükleri, deprem riski taşıdığını düşündükleri binaları ile ilgili gitsinler belediyelerimizi, çevre ve şehircilik müdürlüklerimize riskli bina tespiti yaptırsınlar çünkü biz geçtiğimiz depremlerde çok acılar yaşadık ve aynı acıları bir daha yaşamak, yaşatmak istemiyoruz ve bu çerçevede biz Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığını sahaya, illerimize, ilçelerimize yansıtmaya çalışıyoruz. Bu konuda Bakanlık olarak her türlü desteği belediyelerimize, vatandaşlarımıza vereceğimizi de tekrar ifade etmek isterim." diye konuştu.

Murat Kurum: Trabzon Uzungöl'de dönüşüm projesine başladık!


Geri Dön