23 / 04 / 2024

Türkiye'nin 3. büyük adliye binası Adana'ya yapılıyor!

Türkiye'nin 3. büyük adliye binası Adana'ya yapılıyor!

AK Parti Adana Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç ile İl Başkanı Avukat Fikret Yeni, Adana'da açılacak olan Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf Mahkemesi) bina inşaatında incelemelerde bulundu...



Türkiye'nin 3. büyük adliye binası Adana'ya yapılıyor. Binanın 18 ayda tamamlanıp hizmete girmesi planlanıyor. 


AK Parti  Adana  Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Mehmet Şükrü Erdinç ile İl Başkanı Avukat Fikret Yeni, Adana'da açılacak olan Bölge Adliye Mahkemesi (İstinaf Mahkemesi) bina inşaatında incelemelerde bulundu. Yapımına başlanılan Bölge Adliye Mahkemesi bina inşaatı tüm hızıyla sürerken Milletvekili Erdinç ve İl Başkanı Fikret Yeni, inşaat sahasına giderek çalışanlarla görüştü. Yerinde inceleme esnasında yetkililerden bilgiler alan Erdinç ve Yeni, çalışmaların bekledikleri gibi plana uygun şekilde gittiğini söyledi. 2013 yılının Haziran ayı sonlarına doğru bir açıklama yaptığını hatırlatan Erdinç, "Orada, 'Bölge Adliye Mahkemesi binasının yapımına çok kısa bir sürede başlayacağız' demiştim. İşte bugün inşaatın hangi aşamaya geldiğini yerinde görmek için buraya geldik" şeklinde konuştu. 


AÇILIŞ TARİHİNİ BELİRLEYECEĞİZ 


Erdinç, "Çalışmalar son hız devam ediyor. Yaklaşık 18 ay sonra Bölge Adliye Mahkemesi bina inşaatı biter. Ve ona paralel olarak belirlenecek bir günde de inşallah açılışını yaparız" diye konuştu. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön