27 / 04 / 2024

Türkiye’nin doktorlara özel tasarlanan ilk binası!

 Türkiye’nin doktorlara özel tasarlanan ilk binası!

Firma: Topoğlu İnşaat

Proje: Vital Fulya

Türkiye’de doktorlara yönelik inşa edilen ilk bina olma özelliği taşıyan Vital Fulya, sadece doktorlara hizmet verecek...



Topoğlu İnşaat tarafından Fulya’da inşa edilen “Vital Fulya”, Türkiye’de doktorlara yönelik inşa edilen ilk ve tek bina olma özelliği taşıyor. “Dünyanın en sağlıklı binası” olarak lanse edilen Vital Fulya, sadece doktorlara hizmet veren bir plaza olarak tasarlanıyor. Konfor ve güvenliğin en üst seviyede tutuluğu proje, akıllı bina teknolojileriyle donatılıyor. 


Dünyanın en sağlıklı binası

En ince detayların bile titizlikle düşünüldüğü Vital Fulya, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün en son yayınladığı genelge ve İtfaiye Müdürlüğü’nün muayenehane açma yönetmeliklerine uygun olarak projelendiriliyor. Büyüklükleri 150 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen muayenehanelerden oluşan Vital Fulya, avantajlı konumu ile de dikkat çekiyor. Proje, İstanbul’un merkezi noktalarına sadece 5 dakika mesafede bulunuyor.


Sadece doktorlara hizmet verecek

Sadece doktorlara hizmet vermek üzere tasarlanan Vital Fulya’da 7/24 güvenlik ve kamera sistemi, vale parking hizmeti, doktor ve hasta araçları için otopark, bin 800 metrekare kapalı otopark,  online randevu hizmeti, danışma hizmeti, eczane, cafe, medikal ürünler mağazısı, akıllı bina teknolojisi, 2 asansör, her katta yangın dolapları, panele bağlı duman dedektörleri, yangın ihbar alarm sistemi, otomatik yağmurlama sistemi, şarjlı acil çıkış levhaları ve acil aydınlatma bulunuyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ


projeye sor



Geri Dön