16 / 04 / 2024

Türkiye'nin ilk inşaat malzemesi portalı açıldı!

Türkiye'nin ilk inşaat malzemesi portalı açıldı!

Türkiye’nin ilk ve tek inşaat malzemesi portalı insaatmalzemeleriburada.com, sektörün kendi alanında en kapsamlı, ilk ve tek interaktif sitesi oldu. Balcı Grubu, insaatmalzemeleriburada.com portalı ile sektörde önemli bir boşluğu dolduruyor.



2015 yılının Şubat ayında her türlü inşaat malzemesini tedarik etmek amacıyla Balcı Grup tarafından kurulan portal, inşaat malzemelerinin elektronik ortamda satışı konusunda sektörde önemli bir açığı kapatmayı hedefliyor. 


Türkiye genelindeki üretici portföyünü, inşaat malzemeleri sektöründeki 60 yıllık tecrübesini, toptan ve perakende satış gücünü; e-ticaret kolaylığı ile birleştiren Balcı Grubu, insaatmalzemeleriburada.com portalı ile sektörde önemli bir boşluğu dolduruyor. 

 

5.500 adet ürün gamı, 400 tedarikçisi ile inşaatın temelinden, ev dekorasyonuna kadar A’dan Z’ye bütün ürün kalemlerini en ekonomik biçimiyle müşterine sunan insaatmalzemeleriburada.com aynı zamanda yüzde 100 güvenli alışveriş imkânı sağlıyor.

 

insaatmalzemeleriburada.com, istenilen marka ve modelde her türlü inşaat malzeme, araç ve gerecini düşük maliyet ve en kısa süre içerisinde müşterisine teslim ediyor.

 

E-ticaretin kuşatıcı etkiye sahip olduğu çevrimiçi tüketim pazarında; değişen satın alma alışkanlıklarına uygunluk sağlamayı başarabilen inşaatmalzemeleriburada.com sektör profesyonellerinin buluştuğu öncü bir portal olarak yoluna devam ediyor.

 

Sitede inşaat sektörü profesyonellerinin ihtiyaç duyacağı temel izolasyon malzemelerinden,  demir, çimento, jeneratöre kadar yüzlerce kategoride 5500 ürün gamı ile hizmet veren insaatmalzemeleriburada.com’un her türlü tüketici sorun ve ihtiyaçlarına ilişkin canlı destek hattı da bulunuyor.

 

Balcı Grup Türkiye’nin en kapsamlı inşaat malzemesi portalı insaatmalzemeleriburada.com’da yatırımlarına devam ediyor.



Geri Dön