19 / 04 / 2024

TÜSİAD, İstanbul Tasarım Bienali kapsamında konferans düzenliyor!

TÜSİAD, İstanbul Tasarım Bienali kapsamında konferans düzenliyor!

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Teknoloji, İnovasyon ve Bilgi Toplumu Komisyonu, İstanbul Tasarım Bienali kapsamında 12 Kasım tarihinde ''Yaratıcı Fikirlerden İnovatif Girişimlere'' başlıklı bir konferans düzenleyecek



TÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen İstanbul Tasarım Bienali kapsamında gerçekleştirilecek konferans İstanbul Modern Sanat Müzesi Konferans Salonu'nda yapılacak. İnovasyonu harekete geçirme yöntemlerinin ve yüksek katma değerli inovatif girişimciliğin ele alınacağı toplantı, TÜSİAD Onursal Başkanlarından ve İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'nın ''hoşgeldiniz'' konuşması ile başlayacak. 

     Konferansın açılış konuşmaları TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve TÜSİAD Teknoloji ve İnovasyon Çalışma Grubu Başkanı Ayşegül İldeniz tarafından yapılacak. 

     ColorJar Kurucu Ortağı ve Priceline.com Kurucu Üyesi Jeff Hoffman'ın ana tema konuşmacısı olarak katılacağı konferans kapsamında, konuşmacılar inovasyon konusunu farklı açılardan ele alacak. 

     TÜSİAD Teknoloji ve İnovasyon Çalışma Grubu Başkanı Ayşegül İldeniz'in moderatörlüğünde gerçekleştirilecek oturumda, inovatif mikro ve küçük ölçekli firmaların başarı hikayelerine yer verilecek. 

AA


Geri Dön