28 / 03 / 2024

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.



İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi web sitesinde yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde yer alan ve büyüklüğü yaklaşık 82,83 ha olan muhtelif parselleri kapsayan alanda hazırlanan İmar Uygulaması, Bakanlık Makamının 14 Ekim 2022 tarihli ve 4776384 sayılı Oluru ile onaylandı.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesindeki detaylara söz konusu İmar Uygulaması, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 19. maddesi gereğince 4 Kasım 2022 tarihinde 1 ay süre ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ilan panosunda askıya çıkarılmış olup, ayrıca Müdürlüğümüz web sitesinde yayınlanıyor.

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesindeki alan 828 bin 300 metrekare olarak belirtildi.

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı için tıklayın

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İstinye 1/5000 ölçekli imar planı itirazı askıya çıkarıldı!

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Bakırköy Kartaltepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Çekmeköy - Üsküdar - Ümraniye metro hattı imar planı tadilatı askıda! 


Geri Dön