25 / 04 / 2024

Tuzla Modern nerede?

Tuzla Modern nerede?

Firma: Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Tuzla Modern

Tuzla Modern nerede sorusunun yanıtı olarak adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Tuzla Modern Park kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleksler bulunuyor



Taha İnşaat ve Mekay İnşaat projesi olan  Tuzla Modern  nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Tuzla Modern Park projesi kapsamında toplamda 182 daire bulunuyor. Konutların yanı sıra projede alışveriş merkezi ve spor alanları bulunuyor. 


3 bloktan meydana gelen Tuzla Modern Park Evleri kapsamında dairelerin alanları 82 metrekareden başlıyor ve 206 metrekareye kadar yükseliyor. 


Tuzla Modern Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. 


Tuzla Modern Park Evleri kapsamında süs havuzları, yürüyüş yolları, restoran, spor alanları, oyun alanları, cafe ve yüzme havuzu yer alıyor. 


13 bin 500 metrekarelik arsa alanından meydana gelen proje kapsamında toplam inşaat alanı ise 28 bin metrekare olarak belirlendi. 


Tuzla Modern Park Konutları satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Tuzla Modern Park Konutları ödeme koşulları kapsamında banka vadelendirmesi ya da firma bünyesinde faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Tuzla Modern nerede?

Tuzla Modern nerede sorusunun yanıtı olarak; Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul


Tuzla Modern Park Konutları iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web : http://tuzlamodern.com/


projeye sor



Geri Dön